Facesmile - vBulletin

banner
Toplam 9 adet konudan sayfa basi 1 ile 9 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Ayurveda

  1. 111 <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Ayurveda Nedir?

    Başlatan WİTALİ‎, 2 Hafta önce
    ayurveda, hastalık, hindistan, nedir
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 9
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  1. 111 Sindirimi Güçlendirmek

    Başlatan WİTALİ‎, 1 hafta önce
    guclendirmek, sindirimi
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 16
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  2. 111 AMA Nedir ve Nasıl Temizlenir?

    Başlatan WİTALİ‎, 1 hafta önce
    ama, nasil, nedir, temizlenir
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 6
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  3. 111 Sezonlara Göre Dosha

    Başlatan WİTALİ‎, 1 hafta önce
    dosha, gore, göre, kapha, pitta, sezonlara, vata
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 5
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  4. 111 Koku Duyusunun Gücü Nedir?

    Başlatan WİTALİ‎, 2 Hafta önce
    duyusunun, gucu, gücü, koku, nedir, nedir?
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 102
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  5. 111 Ayurveda ve Çocuk Bakımı Önerileri

    Başlatan WİTALİ‎, 2 Hafta önce
    ayurveda, bakimi, bakım, basketbol, cocuk, dans, futbol, gıda, hijyen, kaynar, onerileri, temel, vücut, yoga, yüzme, şeker
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 51
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  6. 111 Ayurvedik Anatomi

    Başlatan WİTALİ‎, 2 Hafta önce
    anatomi, ayurvedik
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 8
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  7. 111 Ayurveda ve Sosyoloji

    Başlatan WİTALİ‎, 2 Hafta önce
    ayurveda, sosyoloji
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 6
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  8. 111 Ayurveda, Hayatın İç Yüzünü Anlama

    Başlatan WİTALİ‎, 2 Hafta önce
    anlama, ayurveda, hayatin, hayatın, yuzunu, yüzünü
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 6
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  9. 111 Ayurveda'da Zihnin İşleyişi

    Başlatan WİTALİ‎, 2 Hafta önce
    ayurvedada, isleyisi, obje, zihin, zihnin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 7
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster

Forum Bilgi ve Seçenekleri

Users Browsing this Forum

Şu anda 1 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 1 Misafir)

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •