Facesmile - vBulletin

banner
Sayfa 1 Toplam 4 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 67 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Kişisel Gelişim

Özellikle 2000 yılından sonra doğan çocuklara kristal çocuk denmektedir. Kristal çocukların dna yapılarında farklılıklar vardır. Bu farkliliklara bağlı olarak bilinç ve algı düzeylerinde de farklılıklar göze çarpa bilir.

  1. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Beklentisizlik ve Beklentide Olma

    Başlatan Yeşer Eren‎, 21.Mart.2017
    beklentide, beklentisizlik, olma
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 265
    4 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  2. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Arınmamız gereken 3 K, Kızgınlık, Korku, Kıskançlık

    Başlatan Yeşer Eren‎, 09.Mart.2017
    arinmamiz, gereken, kiskanclik, kizginlik, korku
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 290
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  3. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    ÖFKE KONTROLÜ TESTİ ...Ne kadar öfkelisiniz?

    Başlatan Yeşer Eren‎, 14.Mart.2017
    kadar, kontrolu, ofke, ofkelisiniz, testi
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 389
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  4. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Çocuğunuz Kristal Çocuk olabilir mi?

    Başlatan Yeşer Eren‎, 26.Mart.2017
    cocugunuz, cocuk, kristal, olabilir
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 263
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  5. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    Ben Kimim?

    Başlatan Yeşer Eren‎, 11.Mart.2017
    ben, kimim
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 234
    14.Mayıs.2017 son yazılan Mesajı göster
  1. Yarın öleceğinizi bilseydiniz....

    Başlatan Yeşer Eren‎, 25.Mart.2017
    bilseydiniz, oleceginizi, yarin
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 201
    4 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  2. Sevgi Enerjisi

    Başlatan Yeşer Eren‎, 17.Mart.2017
    enerjisi, sevgi
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 165
    4 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  3. Korku İki Çeşit Kadın Yaratır

    Başlatan Yeşer Eren‎, 10.Nisan.2017
    cesit, iki, kadin, korku, yaratir
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 172
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  4. Korkular neden tekrar eder?

    Başlatan Yeşer Eren‎, 23.Mart.2017
    eder, korkular, neden, tekrar
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 292
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  5. ön sezinizin (kalbin) sesi nasildir?

    Başlatan Yeşer Eren‎, 25.Mart.2017
    kalbin, nasildir, sesi, sezinizin
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 162
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 177
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  6. Sessizliğin Sesi Nedir?

    Başlatan Yeşer Eren‎, 26.Mart.2017
    nedir, sesi, sessizligin
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 235
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  7. İyileştiren Sevgiler

    Başlatan Yeşer Eren‎, 4 Hafta önce
    iyilestiren, sevgiler
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 60
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 202
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  8. Güven Eksikliğine Olumlama (Telkin)

    Başlatan Yeşer Eren‎, 06.Nisan.2017
    eksikligine, guven, olumlama, telkin
    • Cevap: 6
    • Görüntüleme: 259
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 203
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 80
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  9. Neden meditasyon yapalım?

    Başlatan Yeşer Eren‎, 12.Mart.2017
    meditasyon, neden, yapalim
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 198
    3 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  10. kişisel gelişim

    Başlatan WİTALİ‎, 12.Mart.2017
    gelisim, kisisel
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 132
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  11. 111 Cesaret nasil kazanilir

    Başlatan Elizabeth‎, 4 Hafta önce
    bilinçaltı, cesaret, gelişim, kazanilir, kitap, kişisel, nasil
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 7
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  12. kişisel gelişim

    Başlatan WİTALİ‎, 11.Mart.2017
    gelisim, kisisel
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 90
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 55
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  13. Kozmik Beden ve Meditasyon

    Başlatan Yeşer Eren‎, 4 Hafta önce
    beden, kozmik, meditasyon
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 57
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  14. Niyet Nasil İşler?

    Başlatan Yeşer Eren‎, 20.Nisan.2017
    isler, nasil, niyet
    • Cevap: 4
    • Görüntüleme: 232
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  15. kişisel gelişim

    Başlatan WİTALİ‎, 12.Mart.2017
    gelisim, kisisel
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 129
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster

Forum Bilgi ve Seçenekleri

Bu forumun moderatörleri
Users Browsing this Forum

Şu anda 1 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 1 Misafir)

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •