Facesmile - vBulletin

banner
Facesmile.Org'a Reklam Vererek Daha Fazla Müşteriye Ulaşın

SİTEMİZİN DİN BÖLÜM SAYFAMIZDA GÖREV ALACAK ARKADAŞLARA İHTİYACIMIZ VARDIR İLGİLENEN ÜYELERİMİZİN İLETİŞİME GEÇMESİNİ RİCA EDERİZ.faceanalitik@gmail.com

Sayfa 1 Toplam 5 Sayfadan 123 ... SonuncuSonuncu
Toplam 82 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Günün Yorumu

Sonuçları Filtrele
İptal
#
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
  1. Kazanan ve Kaybeden

    Başlatan mestiyar‎,  4 Gün önce
    kaybeden, kazanan
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 35
    4 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  2. 111 Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani.

    Başlatan Mustafa‎,  5 Gün önce
    başkan, bin, emiri, erdoğan, güven, hamed, hamed al sani, katar, katar emiri, sani, seyh, temim, verdi, şeyh temim bin
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 15
    5 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  3. Üç Maymun Medya

    Başlatan mestiyar‎, 1 hafta önce
    maymun, medya
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 25
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  4. 111 Siyonist Köpekler.

    Başlatan Mustafa‎, 1 hafta önce
    15 temmuz, bankamatik, dolar, kopekler, köpek, papaz, siyonist, yatırım
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 86
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  5. 111 Ania El Afandi

    Başlatan Mustafa‎, 1 hafta önce
    afandi, ania, ania el afandi, değer, dolar, türk lirası
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 23
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  6. Zaman Zam Ânı Değil,Tam Ânıdır!

    Başlatan mestiyar‎, 1 hafta önce
    ani, Ânidir, degil, tam, zam, zaman
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 73
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  7. 111 Doları altını bozdurma kampanyası

    Başlatan Mustafa‎, 1 hafta önce
    altini, altın, bozdurma, dolar, dolari, kampanyasi, protesto, yaptırım
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 29
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  8. Ekonomik program

    Başlatan mestiyar‎, 1 hafta önce
    ekonomik, program
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 57
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  9. 111 Çelik ve Alüminyum

    Başlatan Mustafa‎, 1 hafta önce
    abd, aluminyum, alüminyum, başkan, çelik, erdoğan, trump
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 46
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  10. 111 Dolar Kefeni'niz Olsun

    Başlatan Mustafa‎, 1 hafta önce
    banka, dolar, ekonomi, kalkışma, kefen, kefeniniz, olsun, tuzak, türklirası, vatan
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 63
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  11. 111 Ekonomik savaşla karşı karşıyayız

    Başlatan Mustafa‎, 2 Hafta önce
    başkanımız, bozdurun, dolarlarınızı, ekonomik, halka, karsi, karsiyayiz, savasla, savaş, seslendi
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 131
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  12. 111 Pompeo'da Boş Çıktı.

    Başlatan Mustafa‎, 2 Hafta önce
    abd dışişleri, bos, çavuşoğlu, cikti, pompeo, pompeoda, yaptırım
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 57
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  13. 111 Yaşlı Adaımı Öldüresiye Dövdüler

    Başlatan apezohi‎, 2 Hafta önce
    adaimi, adami, dovduler, dövdüler, olduresiye, yasli, yaşli, öldüresiye
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 62
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  14. 111 İlk karakalem resmim

    Başlatan Mustafa‎, 31.Aralık.2017
    çalışması, ilk, karakalem, resmim
    • Cevap: 5
    • Görüntüleme: 182
    3 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  15. 111 Pazartesi Sabahı PORTAKALLI Kek Yiyeceğim

    Başlatan Mustafa‎, 23.Haziran.2018
    kek, pazartesi, portakalli, portakallı, sabahi, yiyecegim
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 105
    23.Haziran.2018 son yazılan Mesajı göster
  16. 111 Pazartesi Sabahı Resminiz Nasıl OLacak

    Başlatan Mustafa‎, 23.Haziran.2018
    nasil, nasıl, olacak, pazartesi, resminiz, sabahi, sabahı
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 80
    23.Haziran.2018 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 57
    15.Haziran.2018 son yazılan Mesajı göster
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 170
    09.Haziran.2018 son yazılan Mesajı göster
  17. 111 Emekliye Bayram İkramiyesi Bugün Verildi.

    Başlatan Mustafa‎, 08.Haziran.2018
    bayram, bugun, bugün, emekliye, ikramiyesi, verildi, verildi.
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 51
    08.Haziran.2018 son yazılan Mesajı göster
  18. 111 Killer Israel. Katil israil

    Başlatan Mustafa‎, 15.Mayıs.2018
    israel, israil, katil, killer
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 107
    15.Mayıs.2018 son yazılan Mesajı göster

Forum Bilgi ve Seçenekleri

Bu forumun moderatörleri
Users Browsing this Forum

Şu anda 155 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 155 Misafir)

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •