Facesmile - vBulletin

banner
Facesmile.Org'a Reklam Vererek Daha Fazla Müşteriye Ulaşın
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 40 adet konudan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar konu gösteriliyor

Forum: Günün Sözü

Sonuçları Filtrele
İptal
#
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
  1. <b>Sabit</b>
    Sabit Konu
    günün sözü

    Başlatan Mustafa‎, 17.Şubat.2017
    3 Sayfa
    1 2 3
    gunun, sozu
    • Cevap: 27
    • Görüntüleme: 1,706
    01.Haziran.2017 son yazılan Mesajı göster
  1. wrd Gülümsemeye Devam

    Başlatan engmer‎,  10 Saat önce
    devam, gulumsemeye
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 17
    2 Saat önce son yazılan Mesajı göster
  2. Cool Sevgi Vermeli

    Başlatan engmer‎,  2 Gün önce
    sevgi, vermeli
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 6
    2 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  3. Lightbulb Sevmiyorsa Zorlama

    Başlatan engmer‎,  3 Gün önce
    sevmiyorsa, zorlama
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 16
    3 Gün önce son yazılan Mesajı göster
  4. Thumbs up Bağımlılık

    Başlatan engmer‎, 1 hafta önce
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 13
    1 hafta önce son yazılan Mesajı göster
  5. Aradığın Sensin

    Başlatan engmer‎, 2 Hafta önce
    aradigin, sensin
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 11
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  6. 111 Anı yaşa

    Başlatan engmer‎, 2 Hafta önce
    ani, yasa
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 9
    2 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  7. Smile Aşk ve İçtenlik

    Başlatan engmer‎, 3 Hafta önce
    ictenlik
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 18
    3 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  8. 111 Verme Alma Dengesi :)

    Başlatan engmer‎, 3 Hafta önce
    alma, dengesi, verme
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 21
    3 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  9. Thumbs up Sıfır Beklenti Sonsuz Mutluluk

    Başlatan engmer‎, 3 Hafta önce
    beklenti, mutluluk, sifir, sonsuz
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 40
    3 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  10. 111 Düş ve Gerçek

    Başlatan engmer‎, 4 Hafta önce
    dus, gercek
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 45
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  11. Saygı ve özlemle..

    Başlatan engmer‎, 4 Hafta önce
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 17
    4 Hafta önce son yazılan Mesajı göster
  12. wrd Umutları Yitirmek Yok :)

    Başlatan engmer‎, 16.Ekim.2017
    umutlari, yitirmek, yok
    • Cevap: 3
    • Görüntüleme: 121
    17.Ekim.2017 son yazılan Mesajı göster
  13. 111 Tadını çıkar

    Başlatan engmer‎, 22.Eylül.2017
    cikar, tadini
    • Cevap: 2
    • Görüntüleme: 88
    22.Eylül.2017 son yazılan Mesajı göster
  14. 111 Yarını İyileştirmek (Günün Sözü)

    Başlatan Mustafa‎, 31.Temmuz.2017
    gunun, iyilestirmek, iyileştirmek, sozu, yarini, yarını
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 51
    31.Temmuz.2017 son yazılan Mesajı göster
  15. uykusuz gecelerden

    Başlatan Yeşer Eren‎, 30.Mayıs.2017
    gecelerden, uykusuz
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 74
    30.Mayıs.2017 son yazılan Mesajı göster
  16. 111 Kalple Dokunmak

    Başlatan engmer‎, 23.Mayıs.2017
    dokunmak, kalple
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 64
    23.Mayıs.2017 son yazılan Mesajı göster
  17. 111 günün sözü

    Başlatan ali‎, 15.Mayıs.2017
    gunun, sozu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 99
    15.Mayıs.2017 son yazılan Mesajı göster
  18. günün sözü

    Başlatan ali‎, 26.Mart.2017
    gunun, sozu
    • Cevap: 1
    • Görüntüleme: 307
    13.Mayıs.2017 son yazılan Mesajı göster
  19. günün sözü

    Başlatan Mustafa‎, 11.Mayıs.2017
    gunun, sozu
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 130
    11.Mayıs.2017 son yazılan Mesajı göster
  20. Cemal Süreya'dan günün sözü

    Başlatan engmer‎, 04.Mayıs.2017
    cemal, gunun, sozu, sureyadan
    • Cevap: 0
    • Görüntüleme: 138
    04.Mayıs.2017 son yazılan Mesajı göster

Forum Bilgi ve Seçenekleri

Bu forumun moderatörleri
Users Browsing this Forum

Şu anda 1 kullanıcı bu foruma gözatıyor. (0 Kayıtlı üye & 1 Misafir)

Konu gösterimi

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Konu Sıralaması..

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

İkonlar Ve Anlamları

Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Var
Yeni Mesaj Yok
Yeni Mesaj Yok
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmış
En az 15 kez Cevaplanan , yada 150  kez Okunan.
Hit Konuya Yeni Mesaj Yazılmamış
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır
Konuda Size ait Mesaj var
Bu Konuya Siz Mesaj Yazmışsınız

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •